top of page

Dags att installera en frånluftsvärmepump i Stockholm?

Frånluftsvärmepump är det ideala valet för villaägare med en fastighet som sträcker sig från 80 till 200 kvadratmeter och har ett ventilation och värmeåtervinningssystem. Det är en lösning som kombinerar alla fördelarna med en luftvärmepump i en enda enhet, vilket gör den till ett bekvämt val för dig som vill ha allt-i-ett. Vi installerar frånluftsvärmepumpar i Stockholmsregionen. 

Välj rätt frånluftsvärmepump

NIBE: Energieffektiva frånluftvärmepumpar – den ultimata lösningen för att säkerställa komfortabel uppvärmning i ditt hem samtidigt som du minskar din energiförbrukning och klimatavtryck. Med över årtionden av expertis inom värmepumpsteknologi är Nibe stolt över att erbjuda innovativa och pålitliga produkter som möter och överträffar dina uppvärmningsbehov. Välj Nibe och ta steget mot en effektivare och mer hållbar uppvärmningslösning. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hitta den bästa frånluftvärmepumpen för ditt hem eller företag. Nibe – Värme med omsorg om framtiden.

Bosch: Upplev framtidens uppvärmning med Bosch frånluftvärmepump.  Denna avancerade lösning erbjuder enastående energieffektivitet och smart teknologi för att hålla ditt hem varmt och bekvämt året runt, samtidigt som du minskar din klimatpåverkan och sänker dina energikostnader. Bosch frånluftvärmepump utnyttjar den omgivande luften och omvandlar dess värmeenergi till användbar uppvärmning för ditt hem. Detta minimerar din energiförbrukning och bidrar till en grönare framtid. Med den inbyggda intelligenta styrningen kan du enkelt anpassa ditt värmesystem efter dina behov. Ställ in temperaturer och scheman för att säkerställa optimal komfort när du är hemma och spara energi när du är borta.

  1. NIBE F370: En kompakt och effektiv frånluftvärmepump som passar perfekt för mindre bostäder. Den har en stilren design och är enkel att installera.

  2.  NIBE F470: En kombinerad frånluftsvärmepump och tilluftsvärmepump som är enkel att styra med mobilen. Kopplas enkelt till NIBE Uplink så man kan styra frånluftsvärmepumpen med mobilen.

  3. NIBE F730: En kraftfull och anpassningsbar värmepump som är idealisk för medelstora till större fastigheter. Den erbjuder avancerade styrningsalternativ och anslutningsmöjligheter för en smidig integration i ditt smarta hem.

  4. NIBE S735: NIBE´s flaggskepp med toppmodern teknologi och högsta kapacitet. Den här modellen är perfekt för kommersiella ändamål och större bostadskomplex där en pålitlig och kraftfull värmepump behövs.
     

  1. Bosch 3800i EW09: Compress 3800i EW9 har en slingtank på hela 258 liter varmvatten och ett styrsystem som anpassar driften efter hur mycket värme och varmvatten ditt hushåll behöver. För högsta möjliga komfort sköter värmepumpen sig självt så att du och din familj kan lägga tid och energi på annat. 

  2.  Bosch 3800i EW013: Compress 3800i EW har en varmvattenberedare på hela 258 liter varmvatten och ett styrsystem som anpassar driften efter hur mycket värme och varmvatten ditt hushåll behöver. För högsta möjliga komfort sköter värmepumpen sig självt så att du och din familj kan lägga tid och energi på annat.

Vart utför vi installationer?

Vi installerar AC och frånluftsvärmepumpar i Stockholm i dessa kommuner: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö.

Vill du bli uppringd?

Tack, Vi ringer dig inom kort!

bottom of page